Kantoor

Als u juridische hulp nodig heeft – bijvoorbeeld omdat u gaat scheiden, het ouderlijk gezag dreigt te verliezen of voor de strafrechter moet verschijnen – dan zoekt u een advocaat die professioneel én menselijk uw belangen kan behartigen. Die helder kan formuleren, deskundig advies geeft of door mediation partijen nader tot elkaar weet te brengen.

Bij Kalle advocatuur werken we niet alleen vóór u, maar ook samen mét u. Want in overleg wordt de strategie bepaald. Zo weet u dat uw zaak bij ons in vertrouwde handen is en dat is een hele zorg minder. Indien u niet tevreden bent, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de behandelend advocaat teneinde een oplossing te vinden. Lukt dat niet dan kunt u bij ons kantoor terecht voor meer informatie over de afhandeling van uw klacht bij de Deken of de Geschillencommissie Advocatuur, waarbij wij aangesloten zijn.

Ons kantoor heeft een derdengeldenrekening.

Op onze pagina rechtsgebieden leest u alles over de juridische ondersteuning die wij u kunnen bieden. Wij zijn u graag van dienst!

Kosten

Wij bieden juridische hulp op basis van uurtarief en toevoeging (pro deo). Ook voor minderjarigen en gedetineerden is vaak gratis juridische bijstand mogelijk.

Uurtarief
Bij onze eerste afspraak maken we een inschatting van de kosten die uit uw zaak voortvloeien. En tussentijds houden we u op de hoogte van het aantal gewerkte uren. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Als u vooraf duidelijkheid wenst over de totale kosten, dan wordt er een maximale prijs afgesproken.

Toevoeging / pro deo
Of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand, waarbij de overheid een groot deel van de kosten vergoedt, kunt u nalezen op de site van de Raad van Rechtsbijstand. Dat wordt aan de hand van uw inkomen en vermogen bepaald. Komt u (net) niet in aanmerking voor een toevoeging, maak dan een afspraak voor overleg.

Minderjarigen
Minderjarigen die in aanraking komen met het strafrecht of het civiele jeugdbeschermingsrecht, worden doorgaans gratis bijgestaan. Indien u gedetineerd bent, dan komt u over het algemeen ook in aanmerking voor gratis rechtsbijstand. Dit geldt zowel voor strafzaken als voor civiele zaken.