Rechtsgebieden

Familierecht

Binnen uw gezin of familie ontstaat soms een situatie waarbij u juridische ondersteuning nodig heeft. Bijvoorbeeld als het gaat om gezag, omgang of erkenning van uw kinderen. Of u gaat scheiden en er ontstaan conflicten over het huis, de alimentatie of inboedel. Ook bij beëindiging van een samenwoning, waarover discussie ontstaat, kunt u bij ons terecht.

Strafrecht

Wanneer u of een familielid gedagvaard, gearresteerd of gedetineerd is, kunt u met ons kantoor contact opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0118-626401 tijdens kantooruren en buiten kantooruren en in het weekend op 06-12743201 of 06-23884006. Aarzel niet om direct contact op te nemen! Want het eerste advies is zeer belangrijk.

Mediation

Als u relationele problemen heeft, bijvoorbeeld als u wilt gaan scheiden, ontstaan er al snel conflicten. Over kinder- of partneralimentatie, de verdeling van het huis en de boedel of de omgangsregeling met de kinderen. Bij mediation wordt er tussen de partijen bemiddeld en met elkaar naar een oplossing gezocht.

Jeugdrecht

Ook kinderen kunnen met het recht te maken krijgen. Bijvoorbeeld als een kind uit huis dreigt te worden geplaatst of door Jeugdzorg onder toezicht wordt gesteld. Dat soort zaken valt onder het burgerlijk recht.