Mediation

Als u relationele problemen heeft, bijvoorbeeld als u wilt gaan scheiden, ontstaan er al snel conflicten. Over kinder- of partneralimentatie, de verdeling van het huis en de boedel of de omgangsregeling met de kinderen. Bij mediation wordt er tussen de partijen bemiddeld en met elkaar naar een oplossing gezocht.

Het is verstandig om te proberen er samen met een mediator uit te komen. Want bij de rechtbank wordt er puur gekeken naar het juridische geschil. In een bemiddeling/mediation is wél ruimte voor uw persoonlijke verhaal. Zo wordt niet alleen het geschil opgelost, maar ook een goede basis gelegd voor samenwerking in de toekomst. Dit is vooral voor de kinderen die erbij betrokken zijn van zeer groot belang.

Bij Kalle advocatuur is mr. Martijn Kalle naast (echtscheidings)advocaat ook mediator. Hij is aangesloten bij de vereniging familierechtadvocaten en scheidingsmediators vFAS en geregistreerd en gecertificeerd bij de Mediatorsfederatie Nederland (voorheen NMI).
Hij heeft als mediator veel ervaring en treedt ook op inzake mediations die door de rechtbank en/of het gerechtshof worden doorverwezen.