Advocaten

Als u juridische hulp nodig heeft dan zoekt u een advocaat die professioneel én menselijk uw belangen kan behartigen. Die helder kan formuleren, deskundig advies geeft of door mediation partijen nader tot elkaar weet te brengen.

Advocaat Mr. Martijn Kalle

Na zijn studie aan de Universiteit van Rotterdam en de postdoctorale opleiding Law and Economics, is Martijn gestart als gerechtssecretaris bij de rechtbank Middelburg. Vervolgens werd hij in 2000 beëdigd als advocaat en werkte hij eerst in Zierikzee en later in Goes. In 2009 is hij Kalle Advocatuur begonnen in Middelburg. Martijn is naast advocaat ook mediator en aangesloten bij de vereniging familierechtadvocaten en scheidingsmediators vFAS en geregistreerd en gecertificeerd bij Mediatorsfederatie Nederland. Verder heeft hij jarenlange ervaring in strafzaken en verleent hij rechtsbijstand aan psychiatrische patiënten in het kader van de Wet verplichte ggz, Wet zorg en dwang en Wet forensische zorg. Ook wordt hij als bijzondere curator benoemd door de rechtbank.

Advocaat Mr. Claudine Kouijzer

Nadat Claudine was afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht heeft zij een jaar als gerechtssecretaris bij de rechtbank Middelburg gewerkt. Sinds 2000 werkt zij als advocaat in Zeeland en vanaf 2010 als partner bij Kalle Advocatuur. Claudine heeft zich gespecialiseerd in het strafrecht en jeugdrecht en is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten NVSA en van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten VNJA. Daarnaast verleent zij rechtsbijstand aan psychiatrische patiënten. Claudine was van 2013 tot 2019 lid van de contactcommissie Jeugdrecht in het arrondissement Zeeland-West-Brabant.